Verhardingen

Gebakken klinkers of betonstenen vormen een duurzame bestrating. Veel opdrachtgevers kiezen hiervoor bij de (her)inrichting van woon- en winkelgebieden of bij de aanleg van wegen. Soms kan het ook niet anders; boven bijvoorbeeld gasleidingen is een gesloten verharding niet toegestaan. Van Raaijen Infrastructuur realiseert deze verhardingen. Van kleinschalig herstelwerk tot aanleg van bedrijfsterreinen en van realisatie van drempels tot totale afwerkingen van woonwijken.

STRAATWERK: TALENT

Van Raaijen Infrastructuur bestraat al jaren volledig machinaal. Ideaal voor grote oppervlaktes. Goede afspraken met betrekking tot de werkplanning en het afsluiten van de openbare ruimte vragen daarbij extra aandacht. Net als het tijdig aanvoeren van materieel. Bij het bestraten beschikt Van Raaijen Infrastructuur over getalenteerde ambachtslieden. Zij verwerken gebakken klinkers en natuursteen keitjes in bestratingen waarbij de authentieke uitstraling behouden moet blijven. Soms gebeurt het werk nog op de traditionele ambachtelijke wijze. Juist in kleine, moeilijk bereikbare ruimtes komt hun talent tot uitdrukking.

01 VOORKEUR ambachtelijk straatwerk ede

STRAATWERK: MACHINAAL

Overal waar mogelijk wordt echter machinaal bestraat. Behalve gezondere en meer verantwoorde arbeidsomstandigheden heeft dit ook tot gevolg dat het eindresultaat snel klaar is en daardoor eerder beschikbaar komt voor de gebruikers. Van Raaijen Infrastructuur heeft een breed scala aan materieel en hulpstukken beschikbaar voor het machinaal aanbrengen van elementenverhardingen. We werken daarbij zowel met vacuüm- als mechanische techniek.

02 fotograaf rechts mag niet in beeld

STRAATWERK: MACHINEPARK

Het materieel van Van Raaijen Infrastructuur is ongekend gevarieerd en daardoor flexibel in te zetten. De verscheidenheid aan machines is een logisch gevolg van het beleid. Zo is voor elk karwei precies de goede keuze te maken: klein materieel voor een fijn gedetailleerd karwei en zwaarder geschut voor het grovere werk.

03 IMG_8978

GESLOTEN VERHARDINGEN

Behalve voor een open verharding, in de vorm van tegels of klinkers, is er ook te kiezen voor een gesloten verharding zoals bijvoorbeeld beton of asfalt. Beton en asfalt staan voor duurzaam, veilig en onderhoudsarm. Duurzaam omdat de materialen jaren stand houden. Verzakkingen, boomwortels of woekerend riet hebben er amper invloed op. Door het vrijwel ontbreken van die oneffenheden zijn de materialen natuurlijk ook veilig. En omdat slijtage is te verwaarlozen en onkruiden geen kans krijgen in het voegloze materiaal, is het onderhoud relatief goedkoop.

04 VOORKEUR 2010-05 Muiden asfaltpad Mariahoeve (8)

Van Raaijen is specialist op alle gebied van infrastructuur. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het meer informatie formulier in of neem contact met ons op: 036 5470369.