Rioolwerk

Voor comfortabel wonen, prettig werken en zorgeloos recreëren is een optimaal functionerende ondergrondse infrastructuur een eerste vereiste. Ook hier levert Van Raaijen Infrastructuur duurzaam werk.

Voor ingrijpende rioolrenovaties beschikken we over eigen materieel waarmee we grote diameters snel en met grote precisie kunnen vervangen. Ongeacht de omstandigheden.

RIOOLWERK: ALLROUND

Afvalwatermanagement is bij Van Raaijen Infrastructuur in vertrouwde handen. We leggen nieuwe rioleringssystemen aan maar onderhouden ook bestaande stelsels. Van Raaijen Infrastructuur is daarin allround. Met oog voor detail én inventief pakken we het werk altijd met grote voortvarendheid en spoed aan. Overlast voor het verkeer blijft zo tot een minimum beperkt.

RIOOLWERK: INFILTRATIESYSTEEM

Ook in de openbare terreinen zijn er mogelijkheden. Daar is regenwater af te koppelen zodat het niet meer het riool in loopt. Schoon water blijft zo in de woonomgeving. Van Raaijen Infrastructuur biedt u een infiltratiesysteem op maat, dat zowel voor individuele als voor collectieve infiltratie in de bodem is te gebruiken. Regenwater wordt zo op een beheersbare wijze (tijdelijk) opgeslagen en aan de bodem teruggegeven. Dat verkleint zowel de gevaren van uitdroging als wateroverlast. Een infiltratiesysteem kan bestaan uit een waterdoorlatend kunststof drainblok dat met filterdoek is omwikkeld. Zo’n drainblok dient als waterreservoir en infiltratievoorziening tegelijk.

02 rioolwerk (23) 03 rioolwerk Muiden

Van Raaijen is specialist op alle gebied van infrastructuur. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het meer informatie formulier in of neem contact met ons op: 036 5470369.