Van Raaijen Infrastructuur kiest voor het milieu

Het is inmiddels algemeen bekend dat elke aantasting van ons ecosysteem slechts met grote moeite te repareren of te compenseren is. Voor Van Raaijen Infrastructuur is dit een belangrijke reden om respectvol om te gaan met de natuur die ons nog rest. We streven daarbij naar een zo gezond mogelijk leefklimaat waarbij het waarborgen, in stand houden en zo mogelijk herstellen van ons ecosysteem hoog in het vaandel staat.

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat we volgens de modernste inzichten omgaan met water, grond, afvalstoffen en bouwstoffen.

Vanzelfsprekend handelt Van Raaijen Infrastructuur ook intern geheel in de lijn van deze uitgangspunten. Gescheiden afvalstromen en optimaal hergebruik van materialen zijn aan de orde van de dag. Voor ons is dat inmiddels de normaalste zaak van de wereld.

01 _MG_0079

VAN RAAIJEN INFRASTRUCTUUR KIEST VOOR DUURZAAMHEID

Een voorbeeld van duurzaamheid is dat Van Raaijen Infrastructuur gebruik maakt van specialistische infiltratietechnieken die ervoor zorgen dat regenwater terecht komt waar het uiteindelijk thuishoort: in de bodem. Deze infiltratie verkleint de risico’s van zowel uitdroging van de bodem als wateroverlast. Een ander aandachtspunt bij duurzaamheid is het voorkomen van verspilling. Afval reduceren we overal waar mogelijk en op energie wordt bespaard. Ook is er het streven om schadelijke emissies door de uitstoot van ons materieel zoveel mogelijk terug te brengen. In de gedachte van duurzaam ondernemen worden verder materialen hergebruikt en zoeken we samen met collega-bedrijven naar steeds weer betere duurzame oplossingen.

Van Raaijen is specialist op alle gebied van infrastructuur. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het meer informatie formulier in of neem contact met ons op: 036 5470369.