VAN RAAIJEN INFRASTRUCTUUR: VERANTWOORDELIJK

Om kennis en kunde te waarborgen, heeft Van Raaijen Infrastructuur alle disciplines in huis en is er samenwerking met gespecialiseerde partners. Daardoor is ons werkterrein breed en gevarieerd en zijn we inzetbaar bij zowel kleine als zeer omvangrijke projecten. Ons werkgebied beslaat bijvoorbeeld wegen, bedrijfs- en industrieterreinen, woonwijken en fietspaden. Maar daarnaast verrichten we ook grond-, riool- en straatwerk om locaties op een verantwoorde manier bouw- en woonrijp op te kunnen leveren.

De kwaliteit van Van Raaijen Infrastructuur wordt gewaarborgd door het toegekende ISO 9001-certificaat en de erkenning door de Stichting Erkenning Bestratingsbedrijven. Daarnaast staat VCA** certificatie garant voor verantwoorde en veilige arbeid.

VAN RAAIJEN INFRASTRUCTUUR: DIENSTVERLENEND

Tot de relaties van Van Raaijen Infrastructuur behoren (bouw) bedrijven, (semi)overheidsinstellingen, gemeenten en NS Stations. Maar ook collega’s die een beroep doen op onze specialistische kennis en vaardigheden en/of machinepark. Centraal staat altijd een flexibele en klantgerichte aanpak. Maar zeker ook oplossingsgericht want uiteindelijk zien we ons werk ook als dienstverlening. We denken en werken mee tot het moment dat het gehele project tot een goed einde is gebracht.

“Wij zijn zeer content met de diensten van Van Raaijen Infrastructuur. De mix van efficiency, klantvriendelijkheid, kwaliteit, transparantie en een humane bedrijfsvoering zijn aspecten die gestalte geven aan een aannemer, met gevoel voor verhoudingen. De souplesse van het schakelen tussen eigen- en opdrachtgeversbelang, maakt Van Raaijen Infra een betrouwbare partner, die graag met u meedenkt.” Kortom Van Raaijen Infra brengt: “Kwaliteit voor een langere tijd, met garantie op de houdbaarheid”.
Het bedrijfspand van van Raaijen

Van Raaijen is specialist op alle gebied van infrastructuur. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het meer informatie formulier in of neem contact met ons op: 036 5470369.