Grondwerk

Gedegen grondwerk en een stabiele riolering liggen ten grondslag aan een succesvol bouwplan. Iedereen loopt en rijdt eroverheen alsof de aanwezigheid ervan vanzelfsprekend is. Zelden staat iemand stil bij wat er onder de grond allemaal is gebeurd.

Toch behoort het minst zichtbare werk wel vaak tot het belangrijkste. Letterlijk en figuurlijk vormt dat grondwerk daarom de basis. Als een fundament.

GRONDWERK: EERVOL

Eervol lijkt al dat grondwerk niet. Pas wanneer bovengronds alles gerealiseerd is, komt de golf complimenten op gang. Toch zijn onze medewerkers altijd gedreven, betrokken en professioneel. Zij maken het verschil en juist daardoor hebben we zowel bij de (semi)overheid als in het bedrijfsleven inmiddels een grote staat van dienst opgebouwd.

01 grond saneren

GRONDWERK: MILIEU EN VEILIGHEID

Naast het reguliere graaf- en grondwerk – in stedelijke gebieden vaak complex vanwege de aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan kabels en leidingen – is Van Raaijen Infrastructuur ook thuis in het snel en verantwoord afgraven, zeven, afvoeren en saneren van vervuilde grond. Uiteraard nemen we daarbij alle milieu- en veiligheidstechnische aspecten in acht. Door onze kennis te koppelen aan een efficiënte werkwijze bereiken we de meest duurzame resultaten.

02 VOORKEUR werk Friso Almere Poort

03 DSC_7951

04 DSC_7932

Van Raaijen is specialist op alle gebied van infrastructuur. Heeft u specifieke vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het ‘Meer Informatie’-formulier in of neem contact met ons op: 036 5470369.